Verkkokauppa laajentuu

Tervetuloa upouuteen verkkokauppaan, joka avautui vuoden 2023 lopulla. Verkkokauppa päivittyy jatkuvasti, joten pysythän kuulolla. Jo nyt tuotevalikoimasta on löydettävissä upeita lattiavaihtoja. Tiesithän, että voit tilata veloituksetta jo 3 mallipalaa, jotta pääset vertailemaan ja löytämään sopivan sävyn? 🙂


Lattioiden ostaminen verkkokaupasta voi tarjota useita etuja verrattuna perinteiseen liikkeissä etsimiseen. Tässä muutamia syitä:

  • Laaja valikoima: Verkkokaupassa on suuri valikoima erilaisia lattiamateriaaleja, -värejä ja -malleja. Voit vertailla eri vaihtoehtoja helposti yhdellä sivustolla, mikä voi säästää aikaa ja vaivaa. Mikäli joku etsimäsi puuttuu, laitathan meille sähköpostia ja katsotaan, saataisiinko puuttuva tuote valikoimaan.
  • Toimituksen helppous: Verkkokauppa tarjoaa kotiinkuljetuksen, mikä voi olla erityisen kätevää, jos et omista kuljetusvälinettä.
  • Ajansäästö: Liikkuminen eri liikkeiden välillä voi viedä paljon aikaa, eikä valikoimasta ole silti takuuta. Tiedämme, että ostoksilla juokseminen voi olla myös stressaavaa. Verkkokaupan avulla voit tehdä ostoksesi mukavasti omalta kotisohvaltasi, säästäen aikaa ja vaivaa.

Ennen kuin teet ostopäätöksen, muista tarkistaa tuotetiedot huolellisesti, kuten koko, materiaali ja tekniset tiedot. Tilaa myös etukäteen tarvittaessa näytepala ja otathan meihin matalalla kynnyksellä yhteyttä, jos jokin mietityttää!